Jostain kumman syystä tietoteknisessä maailmassa on erityisen hienoa keksiä pyörä uudestaan joka kerta.

On jotenkin oikein kuluttaa aikaa ja rahaa siihen että tehdään asiakkaalle alusta asti asioita itse myös silloin kun siihen ei vain ole tarvetta.

Me Alensiolla toimimme hieman eri tavalla.

Järjenkäyttö sallittu

Vaikka hyvin voisimme, meillä ei ole omaa kotisivupalvelinta jota itse ylläpidämme ja sitä kautta asiakkaidemme sivut tarjoilemme.
Me emme lähtökohtaisesti koodaa PHP:llä yhteydenottolomaketta nollasta juuri Sinua varten.
Jos ei ole tarvetta, emme rakenna nollasta sivuston ulkoasua ja teemaa.
Ilman hyvää syytä emme viritä teille omaa sähköpostipalvelinta, FTP-palvelinta tai [lisää oikeastaan mikä tahansa] -palvelinta.
Emme myöskään keksi omia Hakkerivarmoja Salaisia Algoritmejä joilla turvaamme tietonne.

Voimme kyllä. Ja teemme niin silloin kun se on tarpeellista. Tosin viimeisimmän esimerkin osalta se ei koskaan ole.

Emme tee asioita tekemisen vuoksi. Emme siksi että sinä maksaisit meille siitä että me keksimme pyörää uudestaan kerta toisensa jälkeen.

Tietotekniikka. Vihje on nimessä. Tieto

Sen sijaan me tiedämme mikä palveluntarjoaja on paras juuri teidän sivustollenne. Mikä lisäosa WordPressiin tuottaa toimivimmat yhteydenottolomakkeet. Mitä teemaa kannattaa käyttää pohjana sivustonne rakentamiseen. Millä saadaan Facebook -syöte sivustolle. Millä salata yrityksen sensitiivisimmät tiedot varmasti. Mitä pilvipalvelua käyttää tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen helppokäyttöisyyden ja toimivuuden vuoksi. Ja niin edelleen.

Sillä olisihan se hupsua laskuttaa sinulta jotain ylimääräistä ihan vain sen vuoksi että voidaan sanoa että tehtiin se itse alusta asti. Ylimääräistä siksi että tietoturvallisempia ja käytössä toimiviksi havaittuja palveluita ja ratkaisuita on tarjolla äärettömiä määriä.

Tiedänpä että joissain pajoissa käytetään juurikin valmiita ”palikoita” ja pienillä muokkauksilla lyödään niihin ”Alension Custom -Teema Asiakkaalle”-leimaa. ”Tämän lisäosan teki Alensio”. Vaikka sehän on vain harhaanjohtavaa, etenkin kun noilla tempuilla oikeutetaan olemattoman oman työn laskuttaminen, estetään teeman ja lisäosan tietoturvapäivitykset sekä rampautetaan ylläpitoa ja jatkokehitystä.

Meillä tiedät mitä saat, kuka sen on tehnyt ja mistä se on ladattu. Kuinka se päivitetään. Mistä sitä ajetaan. Miksi se on valittu.

Pyörän uudelleen keksiminen ja asioiden tekeminen itse vain siksi että voi, on vain hieman hupsua.

Ja aivan turhaan kallista sinulle.

Meidän toimintamme pohjautuu tehokkuuteen ja järjenkäyttöön.