Kivahan se on heitellä termejä ja olla asiantuntija.

Helposti niillä kyllä saa hämmennystäkin aikaan.

Vaikka onkin hyvä tietää termit millä operoidaan, ei monenkaan asiakkaamme ydinosaaminen pyöri tietotekniikan ympärillä jolloin näyttävillä sanastoilla jännittävää ilmapiiriä luoden saataisiin vaikka mikä kuulostamaan tarpeelliselta, työläältä ja sitä myöten tietenkin kalliilta. Mutta niin mahdottoman tarpeelliselta.

Me Alensiolla puhumme sujuvaa suomea emmekä harrasta sanoilla jallittelua.

Meidän kanssamme tiedät mitä tilaat, mitä saat ja miksi. Mikäli et aivan pysy kärryillä, mielellämme nostamme takaisin kyytiin avaamalla asiat ihan selkokielelle.

Luonnollisesti myös ymmärrämme että otsikon 128 gigatavun DDR4 -mallin muisti 2133 megahertsin nopeudella ei liity kotisivuston rakentamiseen, verkkokaupan tekoon ja sen sellaiseen mitenkään. Vaikka olisikin kahdeksan kuudentoista gigan kampaa. Ja virheenkorjaus.

Sivuston rakennus on sivuston rakennusta. Ulkoasun muokkaus ulkoasun muokkausta. Mobiiliystävällisyys mobiiliystävällisyyttä ja niin edelleen.

Mielellämme kerromme kyllä mitä mikäkin on aivan suomeksi sen sijaan että tykitämme CSS/HTML5/JavaScript/Bootstrap/LazyLoading -konfettia ilmaan kuin ei huomista olisi.

Meillä toimitaan asiakasta kunnioittaen. Reilusti.

Esimerkki on kotisivuista, mutta pätee kaikkeen mitä teemme.

Me hämmennämme vain työn laadulla ja asiakaspalvelun tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.