Lääkäreillähän on eettiset ohjeet ja valansa.

Yrittäjillä ei tunnu aina olevan mihin toimintaansa perustaa.

Tulipa näet mieleen parin viikon takainen ”yhteistyömaili” jonka sain vastaanottaa ilokseni Lohjalaiselta yrittäjältä. Kyllä. Lohjalta. Lappeenrantaan.

Tarjouks… yhteistyömailissa olisi ollut loistava tilaisuus päästä ostamaan valmiiksi tuotettuja artikkeleita erinäisiin hienoihin domaineihin, jotka nimen perusteella olivat osoitettuja niin kahvin ystäville, eUrheilufaneille kuin lohjalaisille.

Artikkelit olisi tuottanut juurikin kyseinen henkilö jonka sähkö posti vilisi yhdys sana virheitä ja tietenkin SEO:n kaltaisia hienoja lyhenteitä. Hinta olisi ollut vain muutamia satasia per artikkeli, olisipa niitä saanut itsekin kirjoitella jolloin olisi pitänyt maksaa enää muutamia satasia itse artikkelin näyttämisestä vuoden ajan näissä sivustoissa.

Kävinpä huvikseni katselemassa osoitteet. Niistähän ensimmäinen antoi 404 -virhettä (Sivua ei löydy), toisen kohdalla selain varoitti sivuston sertifikaatista ja kolmannen kohdallakin ulvahti harhaajohtamisista.

Annoin yömyöhällä palautetta sähköpostin lähettäjälle, joka tämän hienon ”yhteistyömailiksi” maskeeraamansa markkinointiviestin lähetti aivan väärään osoitteeseen. Minä kun en siedä vedätystä, hämäystä ja muuta rahastustarkoituksessa harrastettua liiketoimintaa. Tai toimintaa yleensä.

Pistipä vain miettimään kuinka hyvin ei-tekninen henkilö olisi jallitettavissa tuollaisiin artikkeleihin perusteemalla varustettuihin wordpress-sivustoihin jotka suorastaan huusivat olemassaoloansa vain rahastusta varten.

Yritystäsi voidaan mainostaa netissä noiden satasten edestä ihan toimivastikin. Kyselepä lisää meiltä tai joltain muulta joka näitä työkseen tekee.

Järkeä hankintoihin saat meiltä muutenkin ihan ilman vedätystä ja harhaanjohtamista. Niinkuin kuuluisikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.