Yksinyrittäjän kotisivustotarjous!

Sehän me ollaan kuultu jo monesti että Suomi on heinäkuun kiinni.

Mutta hei Alensiopa ei ole.

Ni keksittiin että tämmönen yksinyrittäjäkeskeinen tarjoushan vois olla paikallaan ettei ole syyskuukausina kenenkään tarvetta pistää pajaansa kiinni koska ei ole edustavaa sivustoa joka löytyy hakukoneilla ja palvelee asiakkaitasi.

Eli siinähän se hinta on kuvassa.

Sivustohan tehdään WordPressillä elikkäs maailman suosituimmalla sisällönhallintajärjestelmällä.

Laitellaan hakukoneoptimoinnit kohdalleen.

Pistellään Google Analytics kylkeen ni tietää kuka tulee mistä, milloin ja mitä tutkimaan.

Yhteydenottolomake.

Kartta ja muut yhteystiedot.

Ja mitä nyt tuntuukaan olennaiselta oman pajasi sivustolle.

WordPressin päälle kun rakennellaan niin tuohonhan lisäilee yrityksen toiminnan laajentuessa vaikka minkälaista ominaisuutta helposti jälkikäteen muutkin kuin Alension nörtit toisin kuin jonkin itse käsin rakennetun Hienon Systeemin osalta.

Jos enempi tarvii kuvia ruveta ottelemaan, sisältöä tuottamaan tai videoita kuvaamaan/editoimaan tms ni katsellaan niiden tekemiseen sitten kustannukset erikseen.

Mutta ihan sillein aito ja oikea tyylikäs ja vikkelä nykyaikainen mobiilissa toimiva sivusto jota osaat ihan itse sisällön osalta päivitellä lähtee nyt halvalla yksinyrittäjälle.

Kotisivutilan ja domainin kustannus tosiaan erikseen jollei sellaisia jo ole mutta nehän maksellaankin sitten niiden palveluiden tarjoajille ja Alensio Auttaa valitsemaan hyvän samaan rahaan.

Ota yhteyttä ni pistetään tulille.

info@alensio.fi

+358 45 859 6656

Ja tarjoushan tosiaan voimassa heinäkuun 2022.